Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Information

Alla forskare och användare är välkomna till Proteomics Core Facility. De flesta av våra användare kommer från Göteborgs Universitet och Chalmers men användare från andra nationella eller internationella universitet och företag är också välkomna!

Prover för proteomik och MS upparbetas i vårt lab av erfaren personal. I enstaka fall eller för långvarigt samarbete, kan vi lära ut eller ge råd till våra användare, så att de själva kan preparera sina prover. Prover som levereras klara för injektion kan komma att testas före analys på våra högpresterande MS instrument.

Kontakta PCF och beskriv ditt projekt, för att bli en användare eller för att använda vår forskningsservice. Vi kan sedan komma överens om tid för inlämnande eller försändelse av prov. Varje omgång prov, som lämnas till faciliteten, får ett projektnummer som kommer användas för att spåra provupparbetning, analys och resultat.

För mer information om Proteomics Core Facility se våra engelskspråkiga sidor.

Information in English

Kontaktinformation

Proteomics Core Facility vid Göteborgs universitet

Box 413, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 7A, 413 90 Göteborg

Telefon:
Manager: 031-786 9790, övrigt se under Kontakt

Sidansvarig: Jörgen Bergström|Sidan uppdaterades: 2016-06-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://proteomics.cf.gu.se/anvandarinformation/
Utskriftsdatum: 2019-02-19